Що обіцяє Середньовічний Хотин 2013?

10 січня 2013 р.

Що обіцяє Середньовічний Хотин 2013?Фестивалю «Середньовічний Хотин» в 2013 році бути. Середньовічний Хотин – це фестиваль, який в цьому році проводився біля Хотинської фортеці і став наймасштабнішим та найякіснішим фестивалем початку сезону в Україні.

Фестиваль відразу ж став міжнародним, оскільки відвідали його учасники не лише з України, але також з Росії та Білорусі.
Мальовниче місце, неповторна атмосфера старої Хотинської фортеці, однієї з найбільших і найгарніших фортець України, якісна організація польових таборів, величезне ристалище, на якому б’ються як піші, так і кінні воїни. Так, адже саме на фестивалі «Середньовічний Хотин» вперше пройшов масштабний кінний турнір, в якому брали участь лицарі з декількох країн. Саме на середньовічному Хотині проходив турнір кінних лучників і в загальному лучний турнір з номінаціями, яких ви більше ніде не зустрінете. Саме на «Середньовічному Хотині» є не тільки стандартні бугурти і «п’ятірки», але і маневри, облога фортеці, все те, чого так не вистачає на інших фестивалях і заради чого їдуть на травневі маневри в посадках.

Фестивальні бугурти варто бачити на власні очі!

Фестивальні бугурти варто бачити на власні очі!

Навіщо їхати кудись на маневри, щоб взяти участь в облозі фортеці, яку вам же і доведеться будувати, якщо можна приїхати на «Середньовічний Хотин» і взяти участь в таких самих маневрах і облозі фортеці, причому заздалегідь побудованої людьми, які справді вміють це робити, битися в турнірних номінаціях, взяти участь у проф. боях, бугуртах, «п’ятірках», подивитися справжні кінні сутички на списах, позмагатися з кращими стрільцями Росії та України, послухати живу автентичну музику, відпочити увечері з друзями в середньовічній таверні і потім піти «додому» в охоронюваний історичний табір? І все це поруч з величною фортецею на березі ріки.

Вам подобається середньовічна романтика? Такої, як на «Середньовічному Хотині», Ви більше ніде не знайдете …

Коли відбудеться фестиваль “Середньовічний Хотин 2013″?

У 2013 році фестиваль буде проходити з 9 по 12 травня. Радимо заздалегідь потурбуватися про купівлю транспортних та вхідних квитків, проживання та розваги. Плануйте вже зараз свою поїздку на фестиваль, щоб після травневих свят у вас залишились найкращі спогади від чудово проведеного часу на фестивалі історичної реконструкції “Середньовічний Хотин.

Чекаємо Вас на фестивалі!